Læs dette før du køber kanin

Går man med tanker om at anskaffe sig en kanin som kæledyr, så skal man naturligvis tænke sig godt om. En kanin skal passes og plejes, og man skal også sørge for at lege med den. Der er mange ting, man skal være opmærksom på, inden man træffer det rigtige valg, og vi vil her i artiklen komme ind på nogle af dem.

Dette skal du overveje

Man skal som det første være opmærksom på, at en kanin godt kan lide at gnave. Men behandler man kaninen, som man skal, og aktiverer man den efter behov, så behøver det ikke komme til at gå ud over hverken møbler, ledninger eller andet inventar. Man kan derfor også sagtens slappe godt af, selvom man har en kanin, og så er der også god tid til at spille online casino hos Unibet eller andre populære udbydere.

Både hø og kaningrus støver også meget. Det er dog afhængigt af, hvad det er for en type, man køber, og det kan godt betale sig at investere i god kvalitet. Man skal også vide, at en kanin fælder fire gange om året, så det er godt at være forberedt, når den tid kommer.

Kaniner er heller ikke bare dyr, der skal holdes i et bur. De skal have masser af plads at bevæge sig på – for så trives de helt optimalt. Man skal derfor have et sted, hvor man kan lukke dem ud. For nogle kaniner er det nok at have rigeligt med plads indendøre, mens andre trives bedre i en lille lukket gård i det fri. Har man en have, kan det være godt at lave en lille indhegning, hvor kaninen kan løbe frit.

Er man klar på ovenstående, så kan man også godt rettet blikket ud og begynde at lede efter den kanin, man ønsker sig.